Două modalități inedite prin care pot fi crescute vânzările - ce legătură are Snick Ambalaje aici?

 


Orice prestator de servicii, că vorbim de cei care administrează o cofetărie sau un restaurant, au nevoie de soluții inedite și de strategii pentru a crește continuu vânzările. Pentru a menține activ interesul publicului pentru ceea ce produc și vând, pentru a avea un atu competițional. Printre altele, deși nesperat, se pare că și ambalajele au un rol extraordinar de important. Să vedem despre ce este vorba!

Cutiile de prăjituri pot fi alese din rândul celor cu fereastră

Vitrinele magazinelor sunt create cu scop practic, lăsând totul la vedere. Este o strategie care permite să impresionați cu aspectul vizual al produselor. Așadar, una din alegerile smart în acest sens este să preferați cutii prajituri cu fereastra. Acestea vor face o reclamă constantă și indirectă. Se pretează a fi folosite atât pentru porții de tort, cât și pentru prăjituri.

Mai mult decât atât, dacă tot va fi folosită această strategie, așezarea în cutie poate presupune de asemenea șansa de a face ca totul să fie original, diferit de cum fac alții. Formele și culorile prăjiturilor vor fi de asemenea un joc care să permită să creați ceva spectaculos. Iar reacțiile nu vor întârzia să apară.

Merite să fie alese cutiile imprimate și nu simple

Când vedem de la distanță o cutie cu o formă specifică și cu mâner știm din start că este vorba de una în care tronează un tort. Însă, surpriza este cu atât mai mare dacă acea cutie este imprimată cu design festiv. În acest sens, cutiile pentru torturi pot fi alese din gama celor de la Snick Ambalaje. Au print cu Happy Birthday, fac parte din gama party și stau sub semnul culorilor vibrante.

Fie că vorbim despre firmă de catering care livrează tortul sau de clienții surprinși cu o comandă livrată la domiciliu, cert este că astfel de cutii au un impact wow. De ce contează aceste aspecte? Pentru că în general se adeverește faptul că poate oamenii uită de preț, de un anumit gust, uită denumirea unui produs pe care l-au servit de la o anumită cofetărie. Însă, nu vor uita  la fel de ușor cum s-au simțit când au servit un anumit produs și vor corela totul mult mai ușor și rapid cu anumite detalii precum culoarea sau cum era ambalat.

O comandă la Snick Ambalaje vine la pachet cu reduceri

Pentru cei interesați să comande ambalaje de unică folosință de la Snick Ambalaje trebuie să știe că pot face asta simplu și rapid, online. Pagina oficială joacă rol și de platforma în cadrul căreia pot fi plasate comenzile, fără intermediari. Furnizorul buzoian livrează rapid, în toată țara, uneori și în aceeași zi în care ați comandat. Asta înseamnă disponibilitate imediată și vastă. Prețurile se supun unor discounturi, în funcție de valoarea totală sau de cantitatea de produs.

În acest sens descoperiți ofertele curente, precum și ceea ce ține de personalizarea ambalajelor.

 

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

 

Mai nouă Mai veche