Hoț de fier vechi prins în flagrant de polițiști pe bulevardul Calea Unirii din Suceava

Miercuri, 16 august 2023, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că persoane necunoscute sustrag fier vechi din incinta societății Thermonet de pe bulevardul Calea Unirii din municipiul Suceava.

Un echipaj de poliție din cadrul Secției de poliție Burdujeni s-a deplasat pe strada Calea Unirii, nefiind identificată nicio persoană.

Ulterior, apelantul a indicat faptul că persoana care a sustras fier vechi, respectiv o coală de tablă, s-ar deplasa pe strada Calea Unirii, în proximitatea magazinului Leroy Merlin. În urma informației, a fost identificat Valentin P., de 50 de ani, din municipiul Suceava, care trăgea după el un cărucior în care se afla o bucată de tablă din fier, cu dimensiunile 100 cm/120 cm, de aproximativ 50 de kilograme, și care a declarat că a sustras-o din interiorul societății și o transporta la un centru de colectare fier vechi, pentru a o valorifica.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 300 lei, reprezentând valoarea bucății de tablă, a fost recuperat.

Bărbatul a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, pentru continuarea cercetărilor, întocmindu-se proces-verbal de constatare.

A dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt calificat.
Mai nouă Mai veche