Tânăr depistat beat și fără permis la volanul autoturismului, la Broșteni

Tânăr depistat beat și fără permis la volanul autoturismului, la Broșteni
Luni, 7 august 2023, la ora 00:30, lucrătorii Poliției orașului Broșteni au oprit pentru control, în trafic, pe DN 17B, în localitatea Holdița, orașul Broșteni, județul Suceava, un autoturism Volkswagen Passat.

La volan a fost identificat Alexandru V., de 28 de ani, din comuna Deda, județul Mureș, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând alcooltest fiind de 1,05 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto se afla singur în mașină, se deplasa dinspre Broșteni spre Holda, a relatat că locuiește în zona orașului Broșteni și că a consumat un număr de trei sticle cu bere.

Acesta a fost condus la Spitalul Vatra Dornei în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Mai nouă Mai veche