VIDEO Cum s-a produs accidentul de la Policlinică. Imagini surprinse de camera de supraveghere

Accident la Policlinica din Suceava
Marți, 8 august 2023, la ora 07:59, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe trecerea de pietoni de la Policlinică, de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, s-a produs un accident de circulaţie în care a fost implicat un autovehicul și în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

În urma primelor verificări s-a stabilit că în jurul orelor 07.57, Gheorghe C., de 77 de ani, din comuna Bosanci, județul Suceava, în timp ce conducea autovehiculul Volkswagen Golf pe strada Ștefan cel Mare, pe banda a doua de mers, având direcția de deplasare dinspre magazinul Bucovina spre Primaria Municipiului Suceava, a suprins și accidentat o femeie 71 de ani, care în calitate de pieton se afla în traversarea drumului public, prin loc special amenajat, marcat și semnalizat corespunzător.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior la sediul Spitalului Județean Suceava i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Citește și: 

3 Comentarii

  1. Nici nu a coborât din mașină să vadă dacă biata femeie a pățit ceva.In ce lume trăim!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata nepasare din partea celorlalti pietoni care traversau in acelasi timp((( Cat despre sofer, bine ca nu avea viteza, in rest meatentie totala. Sa speram ca victima se va face bine

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche