O tânără de 20 de ani a obţinut ordin de protecţie împotriva mamei sale care a bătut-o pentru că nu e de acord cu iubitul fetei

O tânără de 20 de ani a obţinut ordin de protecţie împotriva mamei sale care a bătut-o pentru că nu e de acord cu iubitul fetei
O tânără în vârstă de 20 de ani din Rădăuţi a chemat Poliţia şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva mamei sale, după ce femeia şi-a bătut fiica. Din declaraţiile date în faţa poliţiştilor reiese că femeia nu este de acord cu iubitul fiicei sale, motiv pentru care a abordat-o pe stradă şi s-a luat la ceartă cu ea, în cele din urmă mama a lovind-o pe fiică.

Sâmbătă seară, tânăra de 20 de ani s-a prezentat, la ora 21.10, la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi, reclamând că în urmă cu aproape o oră a fost lovită şi ameninţată cu acte de violenţă de către mama sa, de 54 ani, din localitate.

Ancheta Poliţiei a arătat că tânăra locuieşte singură într-un apartament deţinut de mama ei, situat în Rădăuţi. Din luna decembrie a anului 2022, tânăra are o relaţie de prietenie cu un băiat, lucru cu care mama sa nu este de acord, astfel între acestea au avut loc mai multe discuţii contradictorii.

„În 22.09.2023, în jurul orei 20.45, în timp ce tânăra de 20 ani se întorcea de la muncă, s-a întâlnit pe stradă cu mama sa, iscându-se un conflict, femeia de 54 de ani lovind-o pe fiica sa şi adresându-i ameninţări care i-au creat o stare de temere. În urma completării formularului de evaluare a riscului s-a stabilit faptul că există risc asupra vieţii şi integrităţii victimei, astfel că poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile”, informează IPJ Suceava.

În urma scandalului dintre mamă şi fiică poliţiştii au deschis dosar penal privind infracţiunile de ameninţare şi violenţă în familie.
Mai nouă Mai veche