Test pozitiv la cannabis pentru un tânăr șofer oprit pentru control, noaptea, pe strada Nicolae Iorga din Câmpulung Moldovenesc

Test pozitiv la cannabis pentru un tânăr șofer oprit pentru control noaptea
Marți, 26 septembrie 2023, în jurul orei 00:39, echipajul mixt format dintr-un polițist și un jandarm, a oprit pentru control un autoturism Volkswagen pe strada Nicole Iorga din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La volan a fost identificat Bogdan D., de 29 de ani, din localitate. I s-a solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest, rezultatul acestei testări fiind negativ.

În continuare acestuia i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul DrugTest, rezultând faptul că acesta prezenta în organism substanțele psihoactive Methamphetamine și Cannabis-5 (THC-5).

Având în vedere faptul că tânărul a condus un autovehicul pe drumurile publice fiind sub influența substanțelor psihoactive, acesta a fost condus la sediul Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină.

A fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiuni de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche