Un tânăr din Dolhasca și-a pus capăt zilelor din cauza problemelor cu soția

Un tânăr din Dolhasca și-a pus capăt zilelor din cauza problemelor cu soția
Luni, 4 septembrie 2023, la ora 17.04, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 despre faptul că Vasile S., de 35 de ani, din orașul Dolhasca, a fost găsit spânzurat de un copac.

În urma cercetărilor s-a constatat că victima a fost găsit spânzurată de un copac situat în apropierea locuinței lui George S. Acesta l-a observat și a încercat să-l salveze tăind funia cu care acesta a încercat să se sinucidă. La fața locului a sosit un echipaj SMURD Dolhasca care a început efectuărea manevrelor de resuscitare, fiind sprijiniți ulterior de un echipaj SAJ Fălticeni, dar victima nu a răspuns și nu a reacționat acestor manevre, fiind declarat decesul.

În urma discuțiilor purtate cu membrii familiei, s-a constatat faptul că tânărul nu era cunoscut cu afecțiuni medicale, însă a avut mai multe tentative de suicid ca urmare a faptului că acesta trecea print-o perioadă mai dificilă cu concubina sa.

A fost dispusă efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche