VIDEO Bianca din Suceava a câștigat un premiu de 10.000 de euro pentru aventura vieții ei: o călătorie în șase țări de pe două continente

Bianca din Suceava a câștigat un premiu de 10.000 de euro pentru aventura vieții ei: o călătorie în șase țări de pe două continente
O tânără din Suceava a avut parte de aventura vieții ei. După ce s-a înscris la un concurs care a provocat-o să călătorească în întreaga lume, Bianca a câştigat o bursă de 10.000 de euro.

La concurs au participat 1.200 de candidaţi din 73 de ţări, dar numai șapte dintre ei au primit o bursă. Fata a călătorit alături de prietenul ei în șase țări din Europa şi Asia, și a filmat întreaga experiență.

Bianca are 26 de ani şi a participat la un concurs internaţional organizat de un site de rezervări de curse aeriene. Au fost puse la bătaie șapte burse, iar tânăra a fost printre câștigători. A luat premiul după ce şi-a prezentat într-un videoclip oraşul natal – Suceava.


Bianca Pascaru: „Simt că nu e realitate, m-am bucurat foarte mult de oportunitate. Regulile au fost că a trebuit să vizitez minim șase ţări în patru săptămâni şi tot odată să fac content. A trebuit să bifez Europa, dar şi Asia de sud-est: am început cu Grecia-Corfu, apoi Italia-Milano, Albania, Singapore, Thailanda şi Indonezia”.

Alături de ea a fost prietenul ei american, Miles. Împreună au parcurs întregul traseu şi au filmat toată călătoria. Scopul provocării a fost să demonstreze că este posibil să călătoreşti pe mai multe continente, fără să ai la dispoziție un buget enorm.

Bianca Pascaru: „M-am obișnuit cu viața asta de nomad, cu casă în spate, am avut doar ghiozdanul cu mine, am avut un stil de viață minimalist. Încă sunt în șoc şi trebuie să procesez. Mă culcam uneori cu gândul că nu ştiu unde dorm mâine seară, trebuia să caut în fiecare seară următorul bilet, cazare, obiective turistice pe care să le bifez. A fost o fugă continuă.”

Odată ajunşi în sudul Asiei, cei doi au descoperit o altă lume.

Bianca Pascaru: „Un şoc cultural pe care nu l-am mai trăit până acum, mi-a plăcut. În Bali am vizitat câteva temple, am fost în pădurea maimuţelor, am vizitat două insule, am trăit viaţa de insulă, practic. Cred că o să îmi aduc întotdeauna aminte cum m-am trezit la 4 dimineaţa ca să prindem răsăritul pe muntele Batur, eram cocoţaţi acolo, şi era foarte multă lume, şi ne uitam toţi la răsărit. A fost frumos."

Cei doi au adunat o colecţie întreagă de amintiri filmate, care vor ajunge în curând şi pe reţelele de socializare.
Mai nouă Mai veche