57 de suceveni participă la concursul de admitere în Rezidențiat. În județul Suceava au fost publicate patru posturi, toate la Spitalul Gura Humorului

Ministerul Sănătății organizează concurs de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie, în data de 19 noiembrie 2023.

Concursul se va desfășura în centrele universitare din București, Cluj- Napoca, Craiova, Iași, Târgu-Mureș și Timișoara.

Înscrierile s-au realizat prin direcțiile de sănătate publică, respectiv prin ministerele cu rețea sanitară proprie. Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se realizează în ordinea punctajului de promovare obținut, în limita locurilor/posturilor publicate la concurs, alcătuinde-se o singură clasificare națională pentru fiecare domeniu.

57 de candidați și-au depus dosarul de înscriere la concurs la sediul Direcției de Sănătate Publică Județeană Suceava din care, 23 au optat pentru domeniul medicină, 16 pentru domeniul medicină dentară și 18 pentru domeniul farmacie.

Pentru examenul de rezidențiat pe post, în județul Suceava au fost publicate 4 posturi, toate la Spitalul Orășenesc Gura Humorului în specialitățile ATI, Cardiologie, Neotatologie, Laborator Radiologie și imagistică medicală.

Alte informații utile privind consursul de intrare în rezidențiat pot fi găsite pe site-ul https://rezidentiat.ms.ro/.
Mai nouă Mai veche