Dubă în flăcări pe o stradă din Sf. Ilie

Dubă în flăcări pe o stradă din Sf. Ilie
Duminică, 8 octombrie 2023, la ora 12:42, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la izbucnirea unui incendiu la o autoutilitară pe strada Teișor din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia, județul Suceava.

Un echipaj din cadrul ISU Suceava a intervenit pentru lichidarea incendiului. În proximitatea autoturismului a fost identificat Nicolae C., din Sf. Ilie, care a relatat că este proprietarul autoutilitarei Citroen Jumper. Acesta a relatat că de aproximativ două săptămâni autoutilitara în cauză a fost parcată în afara părții carosabile, în dreptul imobilului unde locuiește, iar de atunci și până la momentul izbucnirii incendiului nu a mai efectuat vreo activitate cu aceasta.

În urma lichidării incendiului, lucrătorii ISU Suceava au stabilit că sursa probabilă de aprindere a fost un scurt circuit electric, neexistând pericol de propagare asupra altor bunuri.

Proprietarul autoutilitarei a relatat verbal că nu are dubii cu privire la cauza izbucnirii incendiului, fiind de acord cu constatarea lucrătorilor ISU Suceava.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incendiul.
Mai nouă Mai veche