O bătrână din Vicovu de Sus a murit după ce s-a opărit cu mâncarea pentru porci

O bătrână din Vicovu de Sus a murit după ce s-a opărit cu mâncarea pentru porci
Luni, 9 octombrie 2023, la ora 15.00, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată de Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, Unitatea Funcțională Regională de Urgență, cu privire la faptul că Maria T., de 90 de ani, cu domiciliul în orașul Vicovu de Sus, a decedat duminică în secția ATI-ARȘI a unității medicale, cu diagnosticul „insuficiență cardio-circulatorie, bronhopneumoniefungică, plagă arsă membru pelvin stâng”.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că la 26 august 2023, în jurul orei 21.00, în momentul în care a intenționat să mute o oală în care se aflau o cantitate de cartofi fierți în apă clocotită, femeia s-a împidicat de treptele confecționate din ciment care fac accesul în anexa imobilului, motiv pentru care s-a dezechilibrat și a căzut la sol, iar apa clocotită i-a căzut pe membrele inferioare. Femeiea a fost identificată de vecinul său Dan C., care imediat a solicitat intervenția unui echipaj SMURD în vederea acordării îngrijirilor medicale, femeia fiind transportată la Spitalul municipal Rădăuți, iar la 27 august a fost transferată la Spitalulul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

Când a fost găsită de vecin, femeia prezenta urme de arsură la nivelul membrelor inferioare. Aceasta era conștientă, precizând verbal că avea intenția de a pregăti hrană pentru suinele pe care le avea spre creștere, motiv pentru care după ce a pus la fiert o oală cu cartofi, în momentul în care a intenționat să o mute din imobil în anexa imobilului, s-a împidicat de treptele confecționate din ciment care fac accesul în anexă, s-a dezechilibrat și a căzut la sol, iar apa clocotită care se afla în oală, i-a căzut pe membrele inferioare.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche