Om al străzii găsit mort într-o mașină abandonată pe strada Florilor din Burdujeni

Joi, 19 octombrie 2023, Secția de Poliție Urbană Burdujeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că Ioan H., de 54 de ani, om al străzii, a fost găsit decedat într-un autoturism abandonat pe strada Florilor, din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

În urma verificărilor, s-a constatat că în jurul orelor 09:40 administratorul unui parc de dezmembrări auto de pe strada Florilor a fost informat de un om al străzii că l-a găsit pe Ioan H. decedat într-un autoturism abandonat din apropiere. Bărbatul s-a deplasat la autoturismul în cauză și a constatat că era vorba de un Fiat Punto, de culoare alb, fără plăcuțe de înmatriculare care era abandonat. Autoturismul a fost găsit cu ușile și portbagajul închise, neasigurate. În interiorul autoturismului administroarul firmei de dezmembrări și celălalt om al străzii l-au identificat pe Ioan H., întins pe bancheta din spate, după care au sunat la 112.

Cu ocazia cercetării la fața locului, nu au fost identificate urme vizibile de violență asupra corpului neînsuflețit, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni medicale severe ca urmare a consumului de alcool.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche