Thermonet a început furnizarea încălzirii în sistem centralizat pentru consumatorii din municipiul Suceava

Thermonet a început furnizarea încălzirii în sistem centralizat pentru consumatorii din municipiul Suceava
SC Thermonet SA Suceava, furnizorul serviciilor de apă caldă și încălzire în sistem centralizat din municipiul Suceava, a anunțat că a început, de luni, furnizarea agentului termic, etapizat, către consumatori.

„Vă informăm că, în vederea pregătirii sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece și ținând cont de scăderea temperaturilor exterioare din ultimele zile, începând de astăzi, 09.10.2023, vom proceda la efectuarea probelor de presiune “la cald” a instalațiilor interioare ale blocurilor.
Prioritate vor avea Punctele Termice ce deservesc școli, grădinițe, internate și instituții medicale.
În scopul remedierii operative a deficiențelor ce pot apărea în sistemul centralizat de termoficare, rugăm beneficiarii de agent termic să contacteze personalul specializat din cadrul Dispeceratului Termoficare - la numărul de telefon 0230.520.924”, a transmis, luni, compania Thermonet.

„Începând de astăzi se furnizează căldură în sistemul centralizat de încălzire. Au prioritate la punerea în funcțiune punctele termice unde sunt racordate unități de învățământ. Până miercuri va fi asigurată furnizarea căldurii în tot orașul”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Mai nouă Mai veche