Autorul unei tâlhării, identificat și reținut în arest de polițiștii din Marginea

Poliția Marginea
Un dosar de tâlhărie calificată comisă în comuna Marginea din județul Suceava a fost soluționat de polițiștii Secției de Poliție Rurală Marginea. Din cercetări, a rezultat că la 2 noiembrie 2023, în jurul orei 18:10, în proximitatea stației PECO Iosimar din comuna Marginea, prin acțiuni violente o persoană de sex feminin a fost deposedată de un telefon mobil și de o vestă în ale cărei buzunare se aflau o pereche de căști pentru telefon și o sumă de bani cuprinsă între 5-10 lei.

În urma identificării din data de 5 noiembrie, persoana vătămată a indicat că autorul faptei este Costel Blasciuc, de 22 de ani, din comuna Marginea. Suspectul nu figurează în evidențe cu antecedente penale.

{inAds}
În urma exploatării unor informații, suspectul a fost identificat pe raza comunei Arbore, satul Clit, și condus la sediul secției, în baza mandatului de aducere emis de organele de cercetare penală din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea.

Prin ordonanța din data de 7 noiembrie 2023 a organelor de cercetare penală s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 ore. Supectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche