Foresta Suceava și-a rezolvat problemele financiare. Decontul pentru prima jumătate a anului a fost depus la primărie

Foresta Suceava
Foresta Suceava a ieșit din impasul financiar în care s-a aflat în ultima jumătate de an din cauza conflictului între fosta conducere formată din Gabriel Clim, Dorin Goian și Marian Bordeianu și membrii Consiliului Director: Andrei Ciutac, Mihai Ungurian și Ion Lozovan.

În luna iunie Gabriel Clim, Dorin Goian și Marian Bordianu și-au anunțat demisiile într-o conferință de presă, după ce au pierdut barajul cu Ceahlăul Piatra Neamț și au ratat promovarea în Liga a II-a. După anunțarea demisiilor, foștii conducători au fost acuzați de membrii Consiliului Director că nu au predat documentele și justificările pentru suma de 900.000 de lei virată de Primăria Suceava în conturile clubului, reprezentând prima tranșă din finanțarea aprobată pentru anul în curs.

{inAds}
Conflictul a trenat timp de mai bine de cinci luni. Zilele trecute, reprezentanții celor două grupări au ajuns la un consens, iar fostul președinte Gabriel Clim a fost de acord să predea documentele justificative pentru banii cheltuiți în prima jumătate a anului.

În cursul zilei de vineri, documentele au fost depuse la primărie, iar clubul Foresta Suceava poate acum să acceseze cea de-a doua tranșă de finanțare.

De asemenea, odată cu deblocarea situației pot fi redeschise discuțiile cu investitorii care în luna august s-au arătat interesați să preia clubul.
Mai nouă Mai veche