Trei răniți după ce un Sharan s-a izbit violent într-un tractor cu plug, lângă Zidul Morții din Șcheia

Accident Zidul Morții, 2 noiembrie 2023
Joi, 2 noiembrie 2023, la ora 18:40, Constantin B., de 76 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a condus autoturismul Volkswagen Sharan pe DN 17, având direcția de deplasare dinspre Stroiești spre Șcheia. Din cauza faptului că nu a păstrat o distanță regulamentară în mers față de tractorul John Deere condus în aceeași direcție de Ioan Valerian C., de 39 de ani, din satul Șcheia, a intrat în coliziune față în spate cu acesta. Tractorul avea atașat în partea din spate un plug. Din impact, tractorul a fost proiectat în șanțul de pe partea dreaptă a DN 17 având în vedere direcția de mers.

Imediat după impactul celor două autovehicule, Gheorghe R., de 52 de ani, din Mitocu Dragomirnei, care conducea autoturismul Volkswagen Golf dinspre Stroiești spre Șcheia, tot din cauza faptului că nu a păstrat o distanță regulamentară în mers, a intrat în coliziune față în spate cu autoturismul Volkswagen Sharan implicat în coliziunea anterioară cu tractorul.

În urma celui de-al doilea impact, autoturismul Volkswagen Sharan a fost proiectat în șanțul de pe partea stângă a DN 17 având în vedere direcția de mers dinspre Stroiești spre Șcheia.

În urma accidentului rutier, pe lângă avarierea celor două autoturisme și a tractorului implicate în accident a mai rezultat și rănirea ușoară a trei persoane: conducătorul tractorului, Maria C., de 49 de ani, din Pătrăuți, pasageră pe locul din dreapta față în autoturismul Volkswagen Sharan și Ionuț C., de 31 de ani, din Pătrăuți, pasager pe locul din dreapta spate în autoturismul Volkswagen Sharan.

Toți cei trei conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Ulterior, acestora li s-au prelevat și mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”.
Accident Zidul Morții, 2 noiembrie 2023
Accident Zidul Morții, 2 noiembrie 2023
Accident Zidul Morții, 2 noiembrie 2023
Accident Zidul Morții, 2 noiembrie 2023
Accident Zidul Morții, 2 noiembrie 2023
Mai nouă Mai veche