Ucrainean cu permisul suspendat, depistat de radar cu 97 km/h în localitate, la Oniceni. I s-a întocmit dosar penal

Miercuri, 8 noiembrie 2023, la ora 09:11, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției municipiului Fălticeni, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe DN2, în localitatea Oniceni, comuna Forăști, județul Suceava, l-au depistat pe Oleg C. care a condus autoturismul Mercedes cu viteza de 97 km/h, în zonă cu limita de 60 km/h, fiind înregistrat cu aparatul video-radar.

Conducătorul auto a prezentat pașaportul, certificatul de înmatriculare, polița de asigurare și permisul de conducere eliberat de autoritățile din Ucraina.

{inAds}
Polițiștii suceveni au efectuat verificări în evidențele poliției, stabilindu-se faptul că bărbatul posedă permis de conducere care figurează „Suspendat” din data de 8 decembrie 2022 pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 335 alin. 2 din Codul Penal, exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice fiindu-i suspendată.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducerea unui autovehicul de către o persoană în timp ce exercitarea acestui drept îi era suspendată”.
Mai nouă Mai veche