Un bărbat ucrainean căutat de Federația Rusă pentru furt calificat, reținut la intrarea în România prin Vama Siret

Vama Siret
Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat în PTF Siret un cetățean ucrainean urmărit internațional de către autoritățile din Rusia pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Luni, 20 noiembrie 2023, în jurul orei 14.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, pentru a efectua formalitățile de frontieră un cetățean ucrainean. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, călătorea în calitate de pasager într-un autocar înmatriculat în România.

{inAds}
În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că cetățeanul în cauză figurează în baza de date a INTERPOL ca fiind urmărit international.

Pe numele bărbatului era emisă o alertă de către autoritățile din Rusia pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Mai nouă Mai veche