Accident de muncă la o vulcanizare auto din Călugăreni. Plagă tăiată interdigitală suferită de un angajat

La data de 12 decembrie 2023, la ora 18:15, polițiștii Secției de Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați cu privire la faptul că la UPU Suceava s-a prezentat Florin V., de 23 de ani, din Adâncata, cu o plagă tăiată interdigitală la nivelul mâinii stângi.

În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că tânărul este angajat pe postul de vulcanizator auto la o firmă din satul Călugăreni, comuna Adâncata.

La data de 12 decembrie, în jurul orelor 17:30, în timp ce strângea un șurub la roata unui autoturism, tânărului i-a alunecat cheia cu care strângea șurubul și s-a lovit cu mâna de protecția metalică a discului de frână, suferind o plagă la nivelul mâinii stângi.
{inAds}
Acesta s-a deplasat la UPU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale, ocazie cu care a fost diagnosticat cu plagă tăiată interdigitală la nivelul mâinii stângi.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă”.
Mai nouă Mai veche