Bancnotă rulată, cu urme de praf alb, găsită în portofelul unui șofer cu comportament suspect, la Vicovu de Jos. Rezultatul Drugtest a fost pozitiv

Bancnotă cu urme de praf alb găsit în portofelul unui tânăr șofer cu comportament suspect, la Vicovu de Jos. Rezultatul Drugtest a fost pozitiv
Luni, 18 decembrie 2023, la ora 00:50, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza comunei Vicovu de Jos, au efectuat semnale regulamentare de oprire a autovehiculului Audi A6 care se deplasa pe DN 2E, pe direcția Vicovu de Sus - Voitinel.

La volan a fost identificat Vasile P., de 25 de ani, din comuna Vicovu de Jos, județul Suceava.

S-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere anulat.
{inAds}
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Întrucât conducătorul auto avea un comportament suspect, s-a procedat la efectuarea unui control corporal, ocazie cu care, asupra acestuia, într-un portofel a fost găsită o bancnotă de 1 leu rulată cu reziduri de culoare alb pe interior, susceptibilă fi substanțe cu efect psihoactiv.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța Methamphetamină, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de mostre biologice.

A fost întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche