Bătaie în restaurantul Taco Loco din centrul Sucevei

La data de 23 decembrie 2023, la ora 01:39, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că niște persoane fac scandal la restaurantul TacoLoco din municipiul Suceava.

La fața locului a fost identificat administratorul localului care a declarat verbal faptul că la o masă, niște clienți, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, s-au certat.

În timpul verificărilor din exteriorul localului, a fost identificat Cătălin A., din comuna Dumbrăveni, județul Suceava. În urma discuțiilor, a rezultat faptul că în jurul orelor 01:00 a venit la restaurantul Taco Loco, loc unde, la o masă, l-a observant pe un amic de-al său care l-a invitat să bea la masa lui.
{inAds}
Întrucât se afla sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a început să manifeste un comportament și un limbaj neadecvat, persoanele aflate la masa prietenului său devenind astfel nemulțumite de prezența sa. Astfel, în urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi fost lovit în zona feței cu palma de către Andrei B., din municipiul Suceava, aspect negat de către acesta din urmă.

Cu privire la agresiunea suferită, Cătălin A. a declarat faptul că înțelege să formuleze plângere penală privind săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”. Victima nu a solicitat prezența la fața locului a unui echipaj ambulanțier și a fost îndrumat să se adreseze Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea obținerii unui certificate medico- legal.

În cauză a fost întocmit proces-verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Poliției municipiului Suceava
Mai nouă Mai veche