Bătaie la pomana porcului într-o familie din Vicovu de Jos. Dosar penal întocmit de polițiști

Bătaie la pomana porcului într-o familie din Vicovu de Sus. Dosar penal întocmit de polițiști
La data de 19 decembrie 2023, la ora 21.22, patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin intermediul 112 cu privire la un scandal într-o gospodărie din localitatea Vicovu de Jos.

Reclamantul locuiește în aceeași curte cu tatăl său, pe raza localității Vicovu de Jos, dar în imobile diferite. În cursul zilei de marți, bărbatul și fratele său au sacrificat un porc care a fost crescut de către tatăl lor, iar de-a lungul zilei aceștia au consumat băuturi alcoolice.

În jurul orelor 21.30, cei doi frați au dorit să depoziteze carnea tranșată într-o ladă frigorifică situată în anexa unde doarme tatăl lor.
{inAds}
În momentul în care au intrat în anexă, au fost întâmpinați de către cel din urmă, care a început să le reproșeze că își bat joc de carne. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, tatăl l-a lovit pe unul dintre fii, care apoi a sunat la 112.

În cauză a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se faptul că există un risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu față agresor pe o perioadă de cinci zile.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.
Mai nouă Mai veche