Condamnat la închisoare cu executare pentru că l-a bătut pe pădurarul care l-a prins la furat lemne, la Capu Codrului

Alin Solomon
La data de 11 decembrie 2023, la Poliţia Oraşului Gura Humorului s-a primit mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Gura Humorului privind pe Alin Solomon, din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, județul Suceava. Din cuprinsul mandatului rezultă că acesta a fost condamnat să execute pedeapsa de doi ani, șapte luni și zece zile închisoare pentru săvârșirea infacțiunii de „ultraj”.

În urma activităţilor operative desfăşurate de lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului numitul Solomon Alin a fost identificat la domiciliu, arestat şi depus în Penitenciarul Botoşani.

Tânărul a fost trimis în judecată pentru că ar fi participat la agresarea unui pădurar.  Pe 28 octombrie 2021, în jurul orei 11.00, pădurarul Vasile Gogan, care răspunde de Cantonul Silvic Pârâul Negru nr. 15, având în pază o suprafaţă de 742 de hectare de pădure, în zona satului Capu Codrului, a observat la liziera pădurii un grup mare de localnici, care se aflau în fondul forestier cu mai multe căruțe în care era încărcat lemn de foc. 

Când le-a cerut să abandoneze lemnul și să părăsească zona, pădurarul a fost agresat de mai multe persoane, printre care și Alin Solomon.
Mai nouă Mai veche