Pieton care traversa neregulamentar, lovit de o mașină pe bulevardul Ana Ipătescu din centrul municipiului Suceava

Pieton care traversa neregulamentar, lovit de o mașină pe bulevardul Ana Ipătescu din centrul municipiului Suceava
La data de 15 decembrie 2023, la ora 09:00, autoritățile au fost sesizate despre faptul că pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava s-a produs un accident rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 08:50, Vasilica F. a condus autoturismul Audi pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre centrul municipiului către cartierul Burdujeni. În zona de preselecție pentru efectuarea virajului stânga, către strada Petru Rareș, conducătoarea auto l-a surprins și accidentat pe Costel V., care se afla angajat în mod neregulamentar în traversarea străzii.

În urma accidentului de circulație, a rezultat vătămarea ușoară a pietonului, care a fost transportat de un echipaj al ambulanței la UPU - Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.
{inAds}
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00, iar ulterior acesteia i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea și pietonul a fost testat cu aparatul, etilometru rezultatul fiind 0,00.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche