Tânăr din Măneuți găsit beat cu mașina pe un trotuar din Rădăuți

Tânăr din Măneuți găsit beat cu mașina pe un trotuar din Rădăuți
Duminică, 10 decembrie 2023, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe strada Calea Bucovinei, în zona magazinului „LucDan”, în afara părții carosabile se află staționat un autoturism, având motorul în funcțiune, iar la volanul autoturismului se află o persoana de sex masculin.

La insistențele organelor de poliție, persoana în cauză a deblocat autoturismul. A fost identificat Ionuț G., din satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi, județul Suceava. Totodată s-a constatat că acesta posedă permisul de conducere valabil pentru categoriile AM, BI, B.
{inAds}
Întrucât emana halenă alcoolică și existând suspiciuni cu privire la faptul că acesta ar fi condus autoturismul respectiv pe străzile din municipiul Rădăuți, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând o alcoolemiei de 0,70 mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche