Trei persoane rănite după ce un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un parapet, la Ilișești

Trei persoane rănite după ce un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un parapet, la Ilișești
Luni, 25 decembrie 2023, la ora 08:00, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că pe DN 17, în localitatea Ilișești, județul Suceava, a avut loc un accident cu victime.

Din primele verificări a rezultat că aproximativ în jurul orei 07:00, Vasile A., din municipiul Suceava, în timp ce se deplasa cu autoturismul Opel Astra pe DN 17, din direcția localității Păltinoasa către localitatea Stroiești, în interiorul localității Ilișești a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a lovit de acostamentul betonat care sustine parapetul aflat pe marginea drumului, pe sensul său de deplasare.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a altor două persoane pasagere în autoturism.
{inAds}
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava, în vederea recoltării de mostre biologice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche