Un tânăr beat și drogat la volan a tamponat mai multe mașini parcate pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc

Un tânăr beat și drogat la volan a tamponat mai multe mașini parcate pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc
Duminică, 3 decembrie 2023, la ora 03:39, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Transilvaniei a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul autoturismului se află sub influența alcoolului.

Echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, s-a deplasat la fața locului,  unde în urma cercetărilor a constatat că la ora 03:35, Constantin S., de 25 de ani, din Pojorâta, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul BMW pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu mai multe autoturisme parcate în parcarea de pe partea dreaptă, provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale.
{inAds}
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și cu aparatul Drugtest, rezultând pozitiv la substanța Metamfetamină.

A fost întocmit dosar penal privind savarsirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor OUG195/2002R și a Legii 132/2017.
Mai nouă Mai veche