Un turist din Iași a murit în timp ce se afla într-un team building la o pensiune din Stulpicani

Un turist din Iași a murit în timp ce se afla într-un team building la o pensiune din Stulpicani
Duminică, 10 decembrie 2023, la ora 10:12, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană a decedat în ambulanță ce a fost preluată de un echipaj de ambulanță de la o pensiune din Stulpicani .

În urma cercetărilor, s-a constatat că Gabriel R., în vârstă de 43 ani, din Ciurbești, comuna Miroslava, județul Iași, împreună cu un grup de persoane de la locul de muncă au venit sâmbătă, în comuna Stulpicani, la pensiunea Casa Cojocaru, unde s-au cazat.

În dimineața de duminică, bărbatul Roș Gabriel a ieșit cu colegii la o cafea în foișorul pensiunii, iar la un moment dat a acuzat dureri în zona pieptului, după care a căzut la pământ.
{inAds}
Colegii care îl însoțeau au apelat 112, solicitând intervenția unui echipaj medical și în continuare, până la sosirea echipajului medical, i-au acordat îngrijiri medicale, respectiv manevre de resuscitare, care au fost continuate de cadrele medicale de pe ambulanță, fiind preluat și transportat spre Spitalul orașului Gura Humorului. Pe traseu, în orașul Gura Humorului, cadrele medicale au constatat decesul acestuia.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a dispus efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului. Din declarațiile prietenilor a rezultat că bărbatul avea probleme cardiace.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche