VIDEO Un polițist beat la volan s-a răsturnat cu mașina, la Râșca

Un polițist beat la volan s-a răsturnat cu mașina, la Râșca
Un agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Vadu Moldovei, aflat în stare de ebrietate, în timpul liber, s-a răsturnat cu un autoturism, în localitatea Buda din comuna Râșca, județul Suceava. Accidentul s-a produs în seara zilei de 30 noiembrie, în jurul orei 21:00.

Aflat la volan în stare de ebrietate, polițistul Paul Patronic a pierdut controlul direcției, iar autoturismul în care se mai afla un pasager a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat pe carosabil.

Polițistul a anunțat evenimentul la 112, iar la locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD care l-a transportat pe pasager la spital pentru îngrijiri medicale.
{inAds}

Colegii sosiți la fața locului l-au testat cu aparatul etilotest pe agentul de poliție Paul Patronic, cel care se afla la volanul mașinii în momentul accidentului, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,87 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche