Accident de muncă la Bermas Suceava

La data de 19 ianuarie 2024, la ora 11:02, Secția de Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un salariat s-a lovit la picior în curtea societății Bermas.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia, împreună cu tehnician criminalist.

Din primele verificări s-a constata că la data de 19 ianuarie 2024, în jurul orei 11:00, Ionel V., angajat pe funcția de electrostivuitorist, a descărcat un palet dintr-o autoutilitara și l-a așezat pe sol, iar apoi a ridicat un butoi cu greutatea de 63 de kg, pe care l-a scăpat pe piciorul drept.
{inAds}
La fața locului a fost solicitat un echipaj de pe ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la UPU Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul prezumtiv „contuzie genunchi drept în urma unui accident de muncă”.

La UPU Suceava i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea determinării alcoolemiei în sânge.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.
Mai nouă Mai veche