Au furat parfumuri, căști și alimente din Kaufland, dar au fost prinși de agentul de pază. Polițiștii le-au întocmit dosare penale

Kaufland
La data de 25 ianuarie 2024, la ora 16:05, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către un agent de pază din cadrul Kaufland cu privire la faptul că a surprins o persoană care a sustras bunuri din interiorul societății.
La fața locului a fost dirijat un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică, care l-a identificat în camera destinată personalului de pază din cadrul magazinului pe Lucian Ioan P., care a sustras din interiorul magazinului, de la raionul produse cosmetice, două parfumuri mărcile STR8 EDT RED și LOXAN MISS DREAM, trecând de casele de marcat fără a achita produsele, fiind oprit de personalul de pază.
Prejudiciul în valoare 81,38 lei a fost recuperat în totalitate.
Suspectul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, fiind întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
{inAds}

La data de 26 ianuarie 2024, la ora 14:40, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de agentul de pază al Kaufland cu privire la faptul că a surprins o persoană care a sustras bunuri din interiorul societății.
La fața locului a fost dirijat un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică, care l-a identificat în camera destinată personalului de pază din cadrul magazinului pe Iulian G., care a sustras din interiorul magazinului o pereche de căști și produse alimentare, trecând de casele de marcat fără a achita produsele, fiind oprit de personalul de pază.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
Suspectul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, fiind întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Mai nouă Mai veche