Autoturism de lux furat din Marea Britanie, găsit cu numere false la Straja. La volan era un tânăr cu permisul reținut

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, găsit cu numere false la Straja. La volan era un tânăr cu permisul reținut
Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat în trafic un autoturism căutat de autoritățile britanice și pe care erau aplicate plăcuțe de înmatriculare false. Mașina a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar șoferul este cercetat penal.

Miercuri, 03 ianuarie 2023, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate.

În cadrul acțiunii, în jurul orei 20.30, polițiștii de frontieră au oprit în trafic, în localitatea Straja, un autoturism Audi A6, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Irlandei. La volanul mașinii se afla un sucevean în vârstă de 30 de ani.
{inAds}
Din verificările efectuate de polițiștii de frontieră a reieșit faptul că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în 06 decembrie 2023.

Mai mult, pe mașină erau aplicate plăcuțe de înmatriculare false, iar permisul de conducere al suceveanului fusese anterior reținut.

Mașina, a cărei valoare a fost estimată la 58.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituției.

În cauză polițiștii de frontieră suceveni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire, conducere fără permis și punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat și cu numere false de înmatriculare.
Mai nouă Mai veche