Bărbat care a ieșit să fumeze o țigară, găsit mort în spatele unui bloc din cartierul George Enescu din Suceava

Bărbat care a ieșit să fumeze o țigară, găsit în spatele blocului, în cartierul George Enescu din Suceava
Marți, 16 ianuarie 2024, la ora 07:40, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către o femeie din municipiul Suceava cu privire la faptul că la aceeași dată a intervenit decesul soțului său, acesta fiind diagnosticat cu stop cardio-respirator.

Din primele verificări, s-a constatat că familia locuiește pe strada Luceafărului din municipiul Suceava. În seara zilei de luni, 15 ianuarie, în jurul orei 22:30, bărbatul a părăsit domiciliul, ocazie cu care i-a precizat soției sale faptul că merge să fumeze în fața scării blocului. La momentul plecării sale, băratul avea asupra sa un pachet cu țigări, telefonul mobil și suma de aproxiamativ 300 lei.

În dimineața zilei de marți, în jurul orei 07:20, femeia s-a trezit și a constatat că bărbatul nu este în casă, motiv pentru care a plecat să îl caute. În momentul în care s-a deplasat în spatele blocului, l-a găsit pe soțul său căzut pe mai multe trepte din beton.
{inAds}
Bărbatul se afla înscris în evidențele medicului de familie cu multiple afecțiuni cardiace, a fost supus recent unei intervenții chirurgicale.

La scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj de ambulanță care a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare însă fără nicun rezultat pozitiv, fiind în cele din urmă constatat decesul.

Polițiștii au dispus efectuarea necropsiei și continuă cercetările pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche