Două accidente cu ATV-uri, duminică și luni, la Poiana Stampei

Două accidente cu ATV-uri, duminică și luni, la Poiana Stampei
Duminică, 7 ianuarie 2024, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic de către Spitalul Municipal Vatra Dornei despre faptul că la ora 13:00 o persoană de sex masculin s-a prezentat la CPU declarând că a căzut cu un ATV prin pădure.
În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 10.00, Alexandru I., de 29 de ani, din satul Dornișoara, comuna Poiana Stampei, s-a deplasat cu un ATV proprietate personală într-o zonă împădurită în apropiere de Cantonul Silvic Roșia, pe un drum forestier pe raza satului Dornișoara, și s-a răsturnat, suferind leziuni în zona capului.
Persoana vătămată s-a prezentat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar „plagă contuză regiunea parietală dreapta și ureche dreaptă”.
Din investigațiile efectuate până în prezent s-a stabilit că locul producerii accidentului este situat pe un drum forestier. A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
{inAds}

Luni, 8 ianuarie 2024, în jurul orei 12:30, un bărbat de 34 de ani, din satul Pilugani, comuna Poiana Stampei, a condus ATV-ul pe drumul comuna Pilugani-Andrieni din comuna Poiana Stampei.
Din cauza vitezei neadaptate la configurația drumului, într-o curbă ușoară la dreapta, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a drumului.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a tânărului, care a fost transportat la CPU din cadrul Spitalului municipal Vatra Dornei, cu diagnosticul „traumatism bazin și șold stâng”.
Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche