Șofer de BMW care a virat stânga pe linie continuă la Popasul Baciului din Câmpulung Moldovnesc, alergat de polițiști prin parcările din zonă. A fost prins, amendat cu 3.300 de lei și i s-a reținut permisul

Șofer de BMW care a virat stânga pe linie continuă la Popasul Baciului din Câmpulung Moldovnesc, alergat de polițiști prin parcările din zonă. A fost prins, amendat cu 3.300 de lei și i s-a reținut permisul
Joi, 18 ianuarie 2024, în jurul orei 23:20, un echipaj de poliție al Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc - Compartimentul Rutier, în timp ce se afla în desfășurarea atribuților de serviciu pe strada Calea Bucovinei din localitate, în zona restaurantului „Popasul Baciului”, având direcția de deplasare spre comuna Vama, a observat cum, în spate, conducătorul unui autovehicul BMW a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde din parcarea restaurantului Popasul Paciului pe strada Calea Bucovinei, încălcând astfel marcajul longitudinal continuu simplu.

Echipajul a întors autospeciala de poliție pentru a opri autovehiculul în cauză, ocazie cu care conducătorul auto a pătruns în parcarea restaurantului „Popasul Drumețului”, după care a coborât de la volan. 

După ce conducătorul auto a coborât de la volan, s-a solicitat conducătorului auto să prezinte documentele, ocazie cu care acesta a început să fugă pentru a se sustrage controlului. S-a procedat la urmărirea sa pedestru și s-a reușit imobilizarea și încătușarea sa în parcarea pensiunii „Hanul Bucovinei”.
{inAds}
În urma legitimării, a fost identificat Gabriel F., de 29 de ani, din comuna Frumosu.

Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă totală în valoare de 3300 lei pentru săvârșirea a patru abateri la regimul circulației rutiere, respectiv pentru efectuarea manevrei de viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal continuu, nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, lipsa documentelor personale și pentru faptul că plăcuța cu numărul de înmatriculare din partea din spate era murdară, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile.
Mai nouă Mai veche