VIDEO Casă distrusă din temelii de un incendiu violent, la Voievodeasa

Casă distrusă din temelii de un incendiu violent, la Voievodeasa
Marți, 9 ianuarie 2024, la ora 18:36, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Marginea au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că arde o casă pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, .

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că este vorba despre locuința lui Traian S., unde locuiește împreună cu soția și cu fiul lor. În jurul orelor 18:30, în timp ce toți membrii familiei erau plecați de la domiciliu, s-a produs un incediu la casa de locuit.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de pompieri, două din cadrul detașamentului de Pompieri Rădăuți și unul din cadrul serviciului de pompieri voluntari Sucevița, care au procedat la stingerea incendiului.
{inAds}
Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți au stabilit faptul că, incendiul s-a produs ca urmare a efectului termic asupra hornului neizolat corespunzător..

Pe timpul interventiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei, in varsta de 41 de ani, care a suferit un atac de panica. Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital
  
Ca urmare a incendiului, au ars în întregime bunurile din locuință, acoperișul casei de locuit în suprafață de circa 80 de metri pătrați și pereții din interiorul casei.

Persoana vătămată nu a putut preciza un prejudiciu estimativ, urmând ca acesta să fie comunicat ulterior pe parcursul cercetărilor. Imobilul nu era asigurat.

În urma producerii incidentului nu au fost înregistrate victime omenești.

Mai nouă Mai veche