Mamă agresată de fiul beat și scandalagiu la Frătăuții Noi. Dosar penal întocmit de polițiști

Mamă agresatul de fiul beat și scandalaiu la Frătăuții Noi. Dosar penal întocmit de polițiști
Miercuri, 13 martie 2024, la ora 15:04, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești, au fost sesizați prin 112 de către o femeie din comuna Frătăuții Noi, județul Suceava, cu privire faptul că a fost agresată de către fiul ei.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 14:55, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, femeia a fost lovită de fiul ei în timp ce se afla la locuința de domiciliu din comuna Frătăuții Noi, județul Suceava.

În urma loviturilor primite, persoana vătămată nu a suferit leziuni vizibile de violență care să necesite intervenția la fața locului a unui echipaj medical.
{inAds}
După mai multe verificări, agresorul a fost identificat într-o anexă a proprietății și întrucât se manifesta agresiv verbal, punând în pericol liniștea și siguranța publică, a fost condus și internat la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că nu există risc iminent asupra vieții, sănătății sau integrității victimei, sens în care nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de agresor.

Persoanei implicate în conflict i s-a adus la cunoștință prevederile art. 28, alin. 5 din Legea 217/2003, respectiv că are posibilitatea formulării unei cereri pentru emiterea unui ordin de protecție, sens în care le-a fost pus la dispoziție formularul de cerere prevăzut la art. 41 din lege.

Femeia a depus plângere prealabilă față de fiul ei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În cauză, lucrătorii de poliție au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche