Manuela Hărăbor va conferenția la Suceava de Ziua Mamei Creștine

Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Arhiepiescopia Sucevei și Rădăuților, prin sectoarele Cultural și Media și comunicare, și Societatea Femeilor Ortodoxe „Maria de Mangop” organizează Conferința „Afirmă-ți eternitatea prin maternitate!”. Vocație și misiune pentru mama creștină.

Evenimentul se va desfășura marți, 26 martie 2024, începând cu ora 17.00, în Sala „Pimen Arhiepiscopul” a Centrului Eparhial Suceava și va cuprinde:
  • Prelegerea Mama lui Andrei, șansa mea la nemurire, susținută de actrița Manuela Hărăbor, mamă de tânăr diagnosticat cu autism;
  • Salonul Carte cu carte, pentru biblioteca mamei creștine, ce-o are invitată pe Cătălina Gheorghian, scriitoare de cărți pentru copii;
  • Expoziția de pictură pe sticlă Mamă-înger, mamă-floare, mamă – a Cerului culoare, a copiilor din Centrul cultural-catehetic școlar „Sfântul Stelian” al Școlii Gimnaziale Berchișești, cooord. prof. Cristina Bilan și prof. Loredana-Elena Dura, director.
{inAds}
Înscrierea se face prin email, pe adresa coordonatorului de eveniment, ceredeev.daniela@isj.sv.edu.ro până duminică, 24 martie 2024, ora. 20.00.
Mai nouă Mai veche