Sacoșă lăsată nesupravegheată la intrare în magazinul Profi din centrul Sucevei, furată de persoane necunoscute

Joi, 29 februarie 2024, la ora 16:10, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o sacoșă cu bunuri personale care aparținea Aglăiței C..

Din primele verficări s-a constatat că în jurul orelor 16:00, femeia, în vârstă de 29 de ani, din comuna Șcheia, județul Suceava, a intrat în magazinul Profi situat pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Suceava pentru a face niște cumpărături.

La intrare în partea stângă cum se intră în magazin a lăsat o sacoșă cu niște bunuri pe care o avea asupra sa, nesupravegheată. Sacoșa era din material plastic, de unică folosință, marca magazinului Profi, de culoare roșie, în care avea un termos de culoare negru cu albastru, o caserolă din plastic în care avea suma de aproximativ 25 de lei.
{inAds}
După aproximativ 10 minute, timp în care și-a făcut cumpărăturile, a ieșit din zona rafturilor din magazin și achitat la casa de marcat bunurile cumpărate.

La ieșire, a constatat că sacoșa pe care o lăsase nesupravegheată la intrare i-a fost luată de către o persoană necunoscută.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.
Mai nouă Mai veche