VIDEO Ion Lungu a renunțat în favoarea lui Lucian Harșovschi la candidatura din partea PNL pentru Primăria Suceava

Președintele organizației municipale PNL Suceava, primarul Ion Lungu, a renunțat la candidatura pentru un nou mandat, în favoarea viceprimarului Lucian Harșovschi, prim-vicepreședintele organizației.

Anunțul a fost făcut marți, într-o conferință de presă la care a participat și președintele organizației județene, Gheorghe Flutur.

Șeful PNL Suceava a spus că decizia a fost a primarului Ion Lungu care a făcut o analiză „cu maturitate” pentru a maximiza șansele partidului la alegeri.
{inAds}
Amintim că viceprimarul Lucian Harșovschi a cerut săptămâna trecută organizarea unei competiții interne în PNL după ce primarul Ion Lungu deja fusese desemnat și anunțat candidat al partidului. 

1 Comentarii

  1. Acest cetățean, mâna dreaptă a lui Gh. Flutur, dacă va ieși primar, poate nu va fura banii , din Primărie și CL; alocați fotbalului și sportului sucevean, așa cum a făcut
    tovarășul LUNGU și a lui gașcă. S-a desființat o grupare, o echipă de fotbal de tradiție în fotbalul românesc, din cauza unor nemernici politici, ca cei enumerați mai sus. RUȘINE ! RUȘINE !

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche