VIDEO Minor de 12 ani filmat la volanul unui BMW, la Verești. Polițiștii au întocmit dosar penal

Minor de 12 ani filmat la volanului unui BMW, la Verești. Polițiștii au întocmit dosar penal
Miercuri, 27 martie 2024, în jurul orelor 08.00, pe rețeaua de socializare Facebook a fost postată o înregistrare video din care rezultă că la data de 21 martie 2024, la ora 17:20, pe strada Gării din satul Verești, un autoturism BMW, de culoare gri, a oprit brusc, iar atât de la volanul autoturismului cât și de pe locul din dreapta față au coborât două persoane de sex masculin care și-au inversat locurile.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Ipotești au procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române a autoturismului BMW, ocazie cu care s-a constatat că acesta aparține numitei Mătasea S., de 33 ani, cu domiciliul în satul Hancea, comunaVerești.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate s-a reușit identificarea celor două persoane.
{inAds}
Astfel, s-a constatat că de la volanul autoturismului a coborât un minor în vârstă de 12 ani, din Hancea, iar în locul său la volanul autoturismului a urcat Cain S., în vârstă de 22 de ani, din Hacea, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că acesta deține permis de conducere valabil.

De asemenea, s-a constatat că autoturismul BMW, are valabilitatea inspecției tehnice periodice valabilă și are încheiată o poliță de asigurare obligatorie RCA.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Mai nouă Mai veche