Accidentul cu doi răniți de la Pătrăuți a fost provocat de un șofer care a întors pe E85 fără să se asigure

Accidentul cu doi răniți de la Pătrăuți a fost provocat de un șofer care a întors pe drumul european fără să se asigure
La data de 23 aprilie 2024, în jurul orei 20:45, pe DN2 / E85, între localitățile Pătrăuți și Dărmănești din județul Suceava, Vasile M. se afla staționat cu autoturismul Audi A6 în afara părții carosabile, pe sensul de mers Pătrăuți - Dărmănești, iar în momentul în care a intenționat să se pună în mișcare către Pătrăuți nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Renault Laguna condus regulamentar de Ionuț M., pe direcția Pătrăuți - Dărmănești.

În urma evenimentului a rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea ușoară a celor doi conducători auto, care au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, stabilindu-se diagnosticul de „traumatism cranio cerebral minor” pentru conducătorul autoturismului Renault și diagnosticul de „traumatism șold ștâng” pentru conducătorul autoturismului Audi.
{inAds}
Conducătorii auto au fost testați alcoscopic rezultatele fiind negative, iar ulterior la spital le-au fost recoltate câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche