Beat și fără permis a furat un autoturism lăsat în fața unui magazin și s-a izbit într-un copac, la Marginea

Beat și fără permis a furat un autoturism lăsat în fața unui magazin și s-a izbit într-un copac, la Marginea
Duminică, 21 aprilie 2024, la ora 16.57, Ionel H., de 45 de ani, din comuna Marginea, în timp ce conducea autoturismul Fiat, pe DN 17A, în interiorul comunei Marginea, având direcția de deplasare către Sucevița, la un moment dat, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în șanțul de pe sensul opus de mers.

În urma impactului, a rezultat avarierea autoturismului, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, acesta fiind transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal”, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava pentru efectuarea de investigații suplimentare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
{inAds}
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

De asemenea, a rezultat faptul că autoturismul aparține lui Dumitru V., care se afla în interiorul unui magazin în momentul în care Ionel H. a sustras autovehiculul cu scopul de a se deplasa pe drumurile publice.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.
Mai nouă Mai veche