Tractorist grav rănit după ce s-a răsturnat cu utilajul într-un pârâu, la Fetești

Tractorist grav rănit după ce s-a răsturnat cu utilajul într-un pârâu, la Fetești
La data de 29 martie 2024, la ora 14:59, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că Mihai M. s-a răsturnat cu un utilaj agricol în timp ce efectua lucrări agricole pe un teren în satul Fetești, comuna Adâncata, județul Suceava.

Din primele verificări s-a constatat că bărbatul se afla la locuința lui Sandu C., din satul Fetești, efectuând lucrări agricole cu utilajul agricol personal, în grădina acestuia.

La un moment dat, încercând să întoarcă utilajul agricol pe teren, pentru a continua lucrările, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un pârâu din apropierea terenului, ajungând sub utilaj.
{inAds}
Văzând acestea, Ilie U., care se afla și el la fața locului, a solicitat intervenția unui echipaj medical, ajutându-l totodată pe tractorist să se deplaseze la domiciliul său.

La fața locului a intervenit un echipaj medical din cadrul SMURD, care l-a preluat și transportat pe tractorist la UPU Suceava, în vederea acordării îngrijilor medicale, cu diagnosticul „policontuzionat, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facila, contuzie toraco-abdominală”.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche