VIDEO Tânăr sucevean în stare gravă după ce a fost împușcat de polițiști, la Dorohoi, după o urmărire de cinci kilometri. Făcea contrabandă cu freon

Tânăr sucevean în stare gravă după ce a fost împușcat de polițiști, la Dorohoi, după o urmărire de cinci kilometri. Făcea contrabandă cu freon
La data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 24:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi - Biroul Rutier, in timp ce se aflau pe strada Locotenent Andrei, din municipiul Dorohoi, au efectuat semnal de oprire unui autovehicul, al cărui conducător auto inițial s-a conformat, oprind autovehiculul, însă, în momentul în care polițiștii s-au apropiat de portieră, acesta a demarat în trombă.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar pe parcursul deplasării au efecutat mai multe focuri de armă atât de avertisment, cât si înspre autovehicul, reușind prinderea sa, la aproximativ cinci kilometri de locul interceptării, în localitatea Saucenița.

În urma folosirii armamentului din dotare, a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
{inAds}
Ulterior a fost stabilită identitatea acestuia, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din județul Suceava.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în interiorul autoturismului au fost identificate 93 de butelii cu agent refrigerant, de proveniență Ucraina, fără documente.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă calificată și vătămare corporală din culpă.

Starea tânărului este stabilă, fiind sub observația cadrelor medicale. 

VIDEO:

Mai nouă Mai veche