328 de posturi vacante oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din județul Suceava

328 de posturi vacante oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din județul Suceava
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava a transmis cele mai recente date statistice privind Bursa Generală a Locurilor de Muncă, care va avea loc vineri, 17 mai 2024, la Iulius Mall Suceava, parter zona centrală, precum și la Casa Germană din Rădăuți , Centrul de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului, Punctele de Lucru din Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc.

Datele preliminare reflectă o cerere persistentă pentru competențe tehnice avansate și profesioniști din multiple sectoare.

Conform raportului, în județul Suceava sunt disponibile 328 de locuri de muncă vacante, dintre care:
  • la Agenția Locală Suceava: 211 locuri vacante,
  • la Punctul de lucru Fălticeni: 60 locuri vacante,
  • la Punctul de lucru Gura Humorului: 11 locuri vacante,
  • la Punctul de lucru Rădăuți: 14 locuri vacante,
  • la Punctul de lucru Câmpulung Moldovenesc: 32 locuri vacante.
{inAds}
Bursa este deschisă tuturor persoanelor interesate să candideze pentru ofertele angajatorilor, indiferent de studii, calificări sau necalificați, în căutarea unei oportunități de a dobândi competențe profesionale direct la locul de muncă. 

Sectorul educațional se remarcă printr-o prezență specială la acest eveniment din Suceava, oferind profesorilor dedicați șansa de a influența și de a forma noile generații.

Statistica finală a Bursei Generale va fi diseminată vineri, după închiderea evenimentului.

AJOFM Suceava invită angajatorii care încă nu au confirmat participarea să se alăture inițiativei până la termenul limită de joi,16 mai 2024, ora 14:00.
Mai nouă Mai veche