A căutat papucii de sub pat cu un chibrit aprins și și-a dat foc la casă, la Solca

A căutat papucii sub pat cu un chibrit aprins și și-a dat foc la casă, la Solca
La data de 21 mai 2024, la ora 15:40, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Solca au fost sesizați de către dispeceratul de pompieri Solca despre faptul că la o locuință din orașul Solca a izbucnit un incendiu.

În urma deplasării la fața locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă, incendiul manifestându-se la un imobil care aparține Andei P., de 75 de ani, care nu se afla la domiciliu.

Locuința era formată dintr-un hol și doua camere. În imobil nu se afla nicio persoană, locuința fiind cu ferestrele exterioare încuiate și asigurată cu sistem de închidere tip yală și lacăt la ușa de acces, fără a prezenta urme de forțare.
{inAds}
Incendiul a fost lichidat de către lucrătorii din cadrul ISU Suceava - Garda de Intervenție Solca.

Nu au fost identificate victime.

Lucrătorii din cadrul ISU Suceava-Garda de Intervenție Solca au precizat că împrejurarea posibilă producerii incendiului ar fi fost „foc deschis în spațiu închis”.

Ulterior, după lichidarea incendiului, a fost identificată proprietara, care a declarat faptul că în cursul după-amiezii a căutat sub patul de unde a izbucnit incendiul o pereche de încălțăminte cu flacăra unui chibrit aprins, ulterior lăsându-l nesupravegheat și părăsind domiciliul.
Mai nouă Mai veche