Accident la Horodnic de Jos. Bărbat rănit după ce a intrat cu triciclul pe drumul național fără să acorde prioritate unui autoturism

Accident la Horodnic de Jos. Bărbat rănit după ce a intrat cu triciclul pe drumul național fără să acorde prioritate unui autoturism
La data de 22 mai 2024, la ora 09:35, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DN2H de pe raza comunei Horodnic de Jos, județul Suceava, s-a produs un eveniment rutier cu victime.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 09:30, Elisabeta M. din comuna Straja, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Skoda pe DN 2H, în afara comunei Horodnic de Jos, având direcția de deplasare dinspre Gălănești către Rădăuți, la un moment dat a fost surprinsă de apariția bruscă pe partea carosabilă a lui Constantin P., din Horodnic de Jos, care se deplasa cu un triciclu electric pe un drum comuna neclasificat și care a pătruns pe DN 2H fără a acorda prioritate de trecere autoturismului Skoda care se deplasa pe drumul prioritar, situație în care a intrat în coliziune cu autoturismul, în roata din partea dreapta spate a acestuia.
{inAds}
În urma evenimentului rutier au rezultat avarii minore la autoturism și la triciclul electric și vătămarea corporală a lui Constantin P., care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, având diagnosticul „contuzie de bazin”.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care la Spitalul Municipal Rădăuți li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche