Bărbat găsit decedat în magazia unei ferme din Valea Seacă

Bărbat găsit decedat în magazia unei ferme din Valea Seacă
Marți, 21 mai 2024, la ora 07:45, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că la ferma de animale aparținând Elenei N., din localitate, a fost găsit Nicolae G., de 56 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, decedat, spânzurat de grinda ușii de acces într-o anexă a fermei.

Din primele verificări s-a constatat că bărbatul lucra ca zilier la ferma situată în zona denumită Valea Seacă, într-un loc izolat, la o distanță de circa șapte kilometri de municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În dimineața zilei de marți, în jurul orelor 05:00, Nicolae G. și colegul lui Valentin C. s-au trezit și au executat sarcinile obișnuite până în jurul orei 07:00, când cel din urmă a intrat în interiorul unei anexe, iar Nicolae G. a rămas în grajdul animalelor pentru a face curățenie.
{inAds}
În jurul orei 07:30, Valentin C. a ieșit din anexa destinată preparării brânzei și, din curtea fermei, l-a observat pe Nicolae G. care se afla în poziția ghemuit, în ușa de acces într-o anexă cu destinația magazie. Inițial a crezut că se odihnește însă, după ce s-a apropiat la câțiva metri a observat că acesta s-a spânzurat folosind o sfoară pe care a legat-o de grinda din partea superioară a ușii de acces în magazie. Bărbatul a tăiat imediat cu un cuțit sfoara cu care era spânzurată victima și a apelat 112.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul la ora 08:35.

Din verificări s-a constatat că bărbatul suferea de epilepsie, iar în ultima perioadă se afla într-o stare psihică proastă. Cadavrul a fost examinat, fără a fi identificate alte urme de violență.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche