Bucovina Rădăuți a evitat promovarea în Liga a II-a

Echipa CSM Bucovina Rădăuți a fost eliminată din cursa pentru promovarea în Liga a II-a, după ce a înregistrat o remiză scor 1-1 împotriva formației CSM Focșani, sâmbătă, pe teren propriu, în returul barajului de promovare.

Cu un handicap de două goluri din prima manșă a barajului de promovare, echipa condusă de antrenorii Ovidiu Murariu și Iulian Ionesi a deschis scorul în minutul 22 prin Iosif Netbai, care a trimis mingea în plasă cu un șut puternic de la 20 de metri.

Cu aproximativ 1.500 de spectatori în tribunele Stadionului Municipal, echipa din Rădăuți putea egala la general înainte de pauză, însă Netbai și Popovici au ratat oportunități importante de a marca.
{inAds}
În partea secundă, gazdele au încercat să forțeze golul care ar fi dus partida în prelungiri, dar încercările lui Săhlean, Hopulele și Florescu au trecut pe lângă poartă.

În ultimele momente ale meciului, CSM Focșani a înscris decisiv, prin Frank Tchassem, care a încheiat un contraatac cu o lovitură în poartă goală, în minutul 90+5.

Finalul meciului a fost marcat de două eliminări pentru echipa gazdă, Florescu primind cartonașul roșu în minutul 90+6, iar Netbai după fluierul final.

Componența echipei Bucovina Rădăuți pentru această partidă a fost următoarea: Puianu - Alecsandru, Derevlean, Florescu, E. Ciobanu, Bejenar, Netbai, Serediuc, Stroe, Popovici, R. Ciobanu. Au mai intrat pe teren: Căinari, Săhlean, Stoian și Hopulele. Antrenorul principal: Ovidiu Murariu.

Pe de altă parte, CSM Focșani a evoluat cu următorul unsprezece de bază: Niczuly - Săpunaru, Perju, Ciopa, Dumitru, Tobă, Mazilu, Enache, Zaharie, Dănăilă, Tchassem. Au mai intrat în joc: Tamași, Gorovei și Stancu. Antrenor: Călin Moldovan. 

În finala barajului de promovare, CSM Focșani va întâlni echipa Metalul Buzău.
Mai nouă Mai veche